Svenska English Россия

Just nu har vi följande lediga tjänster:


TEKNIKER EFTERMARKNAD

Brinner du för teknik och kundfokus och vill vara med där det händer? Almab Storvik AB fortsätter stärka vår position på marknaden och vi söker nu en tekniker eftermarknad till vårt kontor i Storvik!

Om tjänsten
Som tekniker eftermarknad säljer du reservdelar och service till våra kunder. Du tar emot beställningar, prissätter, gör offerter till kund och följer upp. Vi är inne i en förändringsfas där vi ser ökade möjligheter till försäljning och där du har möjligheter att vara med och påverka din situation. Du kommer att arbeta med kontakter inom företaget och i nära samarbete med våra kunder. Vi arbetar med frihet under ansvar och hos oss kan du vänta dig en innehållsrik vardag. Arbetet sker till största del från kontoret i Storvik men även genom kundbesök. I rollen som säljare eftermarknad är du en del av ett drivet och sammansvetsat team - ett fantastiskt kul jobb om du frågar oss!

Din profil
Teknisk utbildning eller erfarenhet med kunskap i ritningsläsning är ett krav. Du ska känna dig trygg i kontakt med kunder och ha en hög känsla för service. Att du vågar ta för dig och vill lära dig om våra maskiner för att kunna vara ett stöd för våra kunder är viktigt för oss. Du är noggrann, systematisk och kreativ i ditt arbetssätt. Du tar tag i större och mindre frågor med samma entusiasm. Du har en professionell inställning till ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ, engagerad och trivs med stort eget ansvar. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, gärna även engelska och det är meriterande om du har kunskaper från träindustrin.

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna VD Paul Larsson, paul.larsson@almab.se. Ansökan bör innehålla meritförteckning, personligt brev och betyg från skola och tidigare arbetsgivare.

Skicka din ansökan märkt med ”Tekniker” till almab@almab.se så snart som möjligt eftersom urval kommer att ske löpande.

_____________________________________________________________

ERFAREN PROJEKTLEDARE

Brinner du för projektledning och vill vara med där det händer? Almab Storvik AB fortsätter stärka vår position på marknaden och vi söker nu en erfaren projektledare till vårt kontor i Storvik!

Om tjänsten
Som projektledare ansvarar du för projektering och genomförande av små och stora projekt hos våra kunder. Arbetet sker med hjälp av övriga avdelningar inom företaget och i nära samarbete med våra kunder. Projektens storlek varierar mellan 5-100 Mkr. Projektavdelningen samarbetar ofta med såväl konstruktionsavdelningen, kunder som projektsäljare. Din uppgift blir att driva projektet för att nå tidplanen och hålla kostnadsbudget.
Jobbet är varierat och varje uppdrag unikt. Vi arbetar med frihet under ansvar och hos oss kan du vänta dig en innehållsrik vardag. Resor, företrädesvis inom Sverige och Europa men ibland också till andra delar av världen, är en del av arbetet som du behöver uppskatta och inte se som besvärande. I rollen som projektledare är du en del av ett drivet och sammansvetsat team - ett fantastiskt kul jobb om du frågar oss!

Din profil
Du har gedigen erfarenhet av att driva och leda fastprisprojekt till externa kunder och är väl insatt i projektets alla faser, från projektering till överlämnande och slutprov. Du drivs av att nå projektavslut.
Du är noggrann, systematisk och kreativ i ditt arbetssätt. Du tar tag i stora och små projekt med samma entusiasm. Du har en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ, engagerad och trivs med stort eget ansvar. Du besitter god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, goda språkkunskaper i svenska och engelska och det är meriterande om du har kunskaper i AutoCad och Inventor. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet från projektledning samt högskoleutbildning exempelvis maskiningenjör eller automationsingenjör.

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Projektchef Stefan Ericson tel. 070 537 41 05, stefan.ericson@almab.se. Ansökan bör innehålla meritförteckning, personligt brev och betyg från skola och tidigare arbetsgivare.

Skicka din ansökan till almab@almab.se så snart som möjligt eftersom urval kommer att ske löpande.