Svenska English Россия
Maskinkonstruktör
 
Brinner du för problemlösning? ALMAB Storvik AB fortsätter stärka vår position i marknaden och vi söker nu en konstruktör till vårt kontor i Storvik!
 
Om tjänsten

Som konstruktör hos oss är du delaktig i hela processen, från idé till driftsättning. Jobbet är varierat och varje uppdrag unikt. Hos oss blir du en del av ett drivet och sammansvetsat team - ett fantastiskt kul jobb om du frågar oss!

Som Maskinkonstruktör på ALMAB är du stationerad i Storvik. Du jobbar i projektform i nära samarbete med övriga konstruktörer, projektledare, inköp, produktion och marknad.
Maskinkonstruktören tar fram ett komplett tillverkningsunderlag för varje maskin eller maskindel och överlämnar underlaget till produktionschefen, som i sin tur initierar tillverkningen. När allt är tillverkat och levererat startar montaget hos kund, ett arbete som leds av en montageledare.

Som konstruktör kan det bli aktuellt med besök i samband med montage och driftsättning, sannolikt hos en kund någonstans i norra Europa.


Rätt person kan även vara aktuell som projektledare – nu eller på sikt!


Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet från konstruktion i 3D-CAD, samt hög kompetens inom mekanik, maskinstyrning och maskinsäkerhet, med teoretiska kunskaper motsvarande minst 3-årig högskola.

För att lyckas hos oss behöver du ha en väl utvecklad förmåga att hitta kostnadseffektiva lösningar med olika typer av begränsande förutsättningar. Du har en resultatdriven personlighet, med fokus på att hålla uppsatta tidsramar.


Du besitter en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, goda språkkunskaper i svenska och engelska samt goda kunskaper i MS Office.

Erfarenhet från träindustrin är meriterande, liksom erfarenhet från projektledning och/eller erfarenhet från tillverkning/montage av maskiner. Även erfarenhet från parametrisering av konstruktioner och/eller grundläggande kunskaper inom företagsekonomi är meriterande.

Skicka din ansökan till almab@almab.se snarast då urval sker löpande.

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna:
 
Konstruktionschef                                    VD
Mikael Wihrén                                             Paul Larsson
070-547 28 57                                            070-607 62 22
 
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning